BMW verkopen snel

verkoop uw BMW in 1 dag

Nieuwe BMW modellen

4.5 (90%) 6 votes
Er komen weer een aantal prachtige nieuwe BMW modellen aan.

  • BMW i3
  • BMW i8
  • BMW 2-serie
  • BMW 4-serie
  • BMW 6-serie
  • BMW 3-active hybrid
  • BMW 5-active hybrid
  • BMW 7-active hybrid
  • BMW M6

BMW 2 serie

bmw-2BMW 2 Seriebmw-2-serie-active-tourerbmw-2-serie-active

De BMW 2 Active Tourer is een compacte auto met veel functionaliteit en variëteit. Hij staat garant voor veel rijplezier en biedt ook de gemakken voor een perfecte gezinsauto. De ideale gezinsauto biedt veel ruimte en comfort. Zijn sportieve karakter samen met de ruimte binnenin maken de BMW 2 een prachtige auto.

De BMW 2 heeft verschuifbare en opklapbare stoelen waardoor de bagageruimte vergroot kan worden. De grote portieren voor extra makkelijk in- en uitstappen. De achterklep kan worden geopend en worden gesloten door een voetbeweging onder de bumper te maken. Er zitten namelijk bewegingssensoren in de bumper ingebouwd welke door hebben als je een bepaalde beweging maakt. De achterklep open dan vanzelf. Handig als je de handen vol hebt.

De bagageruimte heeft een laadvloer welke tot 420kg belast mag worden. In de laadvloer bevind zich nog een extra opbergruimte van 70 liter.

De BMW 2 heeft een hogere zitpositie waardoor het zicht op de weg beduidend beter is. Daarnaast zijn de stoelen bijzonder goed verstelbaar welke het comfort ten goede komt. Een lange reis doormaken zal eerder een prettige beleving zijn. Ook achterin heeft de BMW 2 een verstelbare achterbank waardoor meer beenruimte gecreëerd kan worden. De achterbank kan elektrisch worden neergeklapt wat u moeite en energie bespaart. Met een druk op de knop wordt het voor u geregeld.

Head-up display – De head-up display laat de navigatie en de snelheid in de voorruit weergeven zodat u veilig de ogen op de weg kunt houden.

BMW staat voorop met innovatieve ontwikkelingen.

De BMW 2 coupe is al verkrijgbaar vanaf 36,949 euro. Op het moment van schrijven is de prijs nog niet bekend van de BMW 2 Active Tourer.

BMW 4-serie

bmw 4 coupebmw 4 coupe achterkant

De BMW 4 serie wordt standaard met automaat geleverd. Een handgeschakelde versie is er dus niet meer. Minder emissie en meer vermogen.

De BMW 4 serie is er in verschillende lijnen te verkrijgen: Modern, Sport en Luxery. De modellen zijn BMW 4 Coupé, BMW 4 Grand Coupé en BMW 4 Cabrio.

De dynamiek is in tot detail uitgewerkt bij de BMW 4 waardoor het niet alleen aan de buitenkant een prachtige en verfijnde auto is maar ook aan de binnenkant. Hij is binnenin verrassend ruim te noemen wat door de efficiënte indeling is ontstaan.

Ook de BMW 4 heeft net als de BMW 2 een head-up display waarbij het navigatiesysteem op de voorruit wordt geprojecteerd. De BMW 4 is een zuinige auto waarbij er dankzij de vernieuwde technologieën verrassend veel performance uit de auto gehaald weet te worden.

BMW 6-serie

bmw 6

Ook de BMW 6 serie is er standaard met een automaat, dus geen handgeschakelde versnellingsbak meer.

De BMW 6 heeft een tijdloos design gekregen waarbij veel performance aanwezig is en innovatie.

De BMW 6 heeft wel een aardig prijskaartje en begint vanaf 90,999 Euro.

BMW noemt de 6 serie een fenomeen voor alle zintuigen omdat van A tot Z de BMW tot in de puntjes is uitgewerkt. Van het krachtige motorgeluid tot de verfijnde details binnen in het interieur. Hij is van de allerlaatste snufjes voorzien en heeft standaard een TwinPower Turbo motor. De BMW 6 wordt geleverd met een 8-traps automaat en is verkrijgbaar met een 4- en een 5 liter motor.

bmw 6 interieur

BMW verkopen snel © 2018